Horgászat

Tegnap Bányató - Ma Horgásztó

Tegnap Bányató - Ma Horgásztó

Hatvani Horgásztó

Az A Beton-tó az ország egyik legnagyobb vízfelülettel rendelkező horgásztava, ahol célunk a lehető legjobb horgászélmény megteremtése. Büszkék vagyunk rá, hogy több mint 200+ kialakított vízparti hely terül el a tó körül, amely több mint 400+ állandó vendégünknek biztosít horgászati lehetőséget. Ezenfelül egyre többen látogatnak minket a napi jegyes vendégeink. 2017 és 2018-ban öt gyönyörű, komfortos horgászházat telepítettünk, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a tó partjára és vízére.

Rekordfogás
KG
Terület
HA
Vendég
+
Bérelhető Horgászház
Ház
Rendszeres haltelepítés

Halállomány

A több, mint 130 hektárnyi és 70 éves vízterületnek köszönhetően a tó rendkívül gazdag halállománnyal rendelkezik: Ponty, Csuka, Süllő, Harcsa, Amur és Keszeg félék. Ennek köszönhetően már 40 kg-ot meghaladó méretű pontycsodák is előfordulnak a tóban. Annak érdekében, hogy halállományunk folyamatosan bővüljön és fejlődjön évente több mázsa halat telepítünk.

Bérelhető Horgászházak

Öt darab teljesen felszerelt, komfortos, gyönyörű horgászházzal várjuk vendégeinket.

A vízpart közvetlen közelében helyezkednek el, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a tó partjára és vízére. Házainkat úgy terveztük meg, hogy két személynek nyújtsanak megfelelő helyet és kényelmet.